Sveriges flexiblaste Snabblån!

SKEF - Branschföreningen för snabblån

Idag finns det väldigt många företag som bedriver kreditgivning på den svenska lånemarknaden. Som enskild konsument kan det vara svårt att veta om långivaren som erbjuder sms lån eller snabblån är ett seriöst företag eller inte. Men som konsument är det enkelt att säkerställa detta genom att vända sig till en långivare som har tillstånd för utlåningsverksamhet och som är medlem i branschföreningen för snabblånemarknaden.

Branschförening för snabblån

Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening, SKEF har som ändamål att verka för en seriös kreditgivning till svenska konsumenter och branschens goda anseende. Föreningen består av åtta medlemmar och representerar mer än hälften av den totala snabblånemarknaden i Sverige. Medlemmar i Svenska Konsumentkreditföretagen, SKEF är konsumentkreditgivare som vill verka för en sund och seriös marknad för korta konsumentkrediter. Tack vare Svenska Konsumentkreditföretagen, SKEF kan konsumenter som vill låna pengar säkerställa att de har att göra med seriösa långivare som är väletablerade på den svenska snabblånemarknaden och bedriver sin verksamhet långsiktigt. Som konsument och låntagare kan man med andra ord känna sig trygg i att vända sig till långivare som är medlem i Svenska Konsumentkreditföretagen, SKEF.

Öppettider kundtjänst

Måndag – Fredag
08.00 – 17.00
  • Konkurrenskraftiga villkor!

  • Pengar samma dag!

  • Ingen UC!

  • Gratis ansökan!

  • Inga dolda avgifter!

  • Snabb hantering och besked direkt!

61-90 dagar,
välj själv!

Välj själv vilken dag du vill återbetala ditt snabblån. Betala endast för de dagar du behöver lånet. Ansök direkt på hemsidan eller ring en trevlig handläggare nu. Besked och pengar på kontot samma dag.
Välkommen!